Kære medlem - såvel eksisterende som nye.

Velkommen til vores nye hjemmeside som fremover vil være vores knudepunkt for al kommunikation og administration.

For at sikre at alle data på alle medlemmer, nye som gamle er opdateret, beder vi alle medlemmer om at oprette en profil, det burde ikke tage mere end 2 min. men det er en meget stor hjælp for os i foreningen.

Tak og skønne badehilsener fra 
Bestyrelsen af Assens Vinterbadere
 
Lidt om Assens Vinterbadere og vores projekt

Vi har lavet en lille folder om vores projekt. Du kan finde den >>HER<< 

Del den gerne med alle, du kender. Og skulle du have lyst til at støtte os med et lille økonomisk bidrag, så har du muligheden her til højre på siden.

En kort sammenfatning her:

Vi arbejder på at opføre et badehus med sauna samt ny handicapvenlig bro med boardwalk fra badehuset. Badehuset kommer til dels at bestå af en afdeling med sauna, som vil være åben for medlemmer samt tilgængelig mod betaling for ikke-medlemmer. Derudover vil der være offentlige toiletter samt brusere. Vi håber at kunne begynde byggeriet i starten af 2025 men arbejder stadig med indsamling af midler. Kommunen stiller grunden til rådighed samt giver en vis økonomisk støtte. Men resten skal finansieres af Assens Vinterbadere. 

Projektet har foreløbig opnået hovedstøtter fra

  • LAG Mank (og derigennem fra EU)
  • Nordea
  • Vestfyns Bryggeri Fond
  • Friluftsrådet
  • Palle Johansen A/S
  • Og derudover en række mindre ydelser, som vi alle er dybt taknemmelige for.

Finansieret af Den Europæiske Union. De synspunkter og holdninger, der kommer til udtryk her, er udelukkende afsenderens/afsendernes og er ikke udtryk for Den Europæiske Unions eller Det Europæiske Forvaltningsorgans for Forskning (REA)’s officielle holdning. Hverken Den Europæiske Union eller den tildelende myndighed kan holdes ansvarlige herfor.


Støt vores projekt
Gennem DGI har vi oprettet en indsamling til støtte af etableringen af vores badehus. 

Hvis du støtter gennem nedenstående link, så går pengene ubeskåret til badehuset og du får fradrag for dit bidrag. Dette styres af DGI. 

Vi takker alle bidragsydere, og vil vil løbende liste jer her på siden og glæder os til at kunne byde jer velkomne til indvielse, når vi kommer så langt.

Klik på nedenstående link for at komme til indsamlingen.

>>INDSAMLING<<


Indsamlingen kan følges >>HER<<. Tak til alle jer, der har givet. Vi håber, at mange flere vil følge det gode eksempel :-)Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram